Aanbiedingen van de maand

Frites special kipsaté
Frites special kipsaté
Frites met kipreepjes,...
795
Tastybox Cheese-baconburger
Tastybox Cheese-baconburger
Cheese-baconburger met kleine...
695
Sundae Speculoos
Sundae Speculoos
Softijs met advocaat en...
395
Geniet Frietje smokey cocktail
Geniet Frietje smokey cocktail
Een portie frites met een...
595
Stokbrood kipfilet gezond
Stokbrood kipfilet gezond
Vers knapperig stokbrood met...
550
Kipcrunch burger
Kipcrunch burger
Sesam bun met sla, tomaat,...
595

AnyTyme Privacy Statement

AnyTyme hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de vertrouwelijke persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Daarom wordt er bij AnyTyme veel belang gehecht aan het informeren van klanten over de manier waarop wij deze persoonsgegevens gebruiken. Daarnaast krijgt u altijd de keuze om zelf te bepalen hoe uw gegevens worden gebruikt. Hieronder vindt u het beleid van AnyTyme betreffende de privacy (potentiële) klanten, wij raden u dan ook aan om dit Privacy Statement zorgvuldig door te lezen.

Waarop is de Privacy Statement van toepassing?

Deze Privacy Statement is van toepassing op alle consumenteninformatie die verzameld of gebruikt wordt door AnyTyme. Hierbij gaat het ook om informatie van de website voor commercieel gebruik en offline-verzamelingen van persoonsgegevens voor commercieel gebruik die door AnyTyme worden beheerd. Wanneer er op een andere manier wordt omgesprongen met de privacy dan bepaald in deze Privacy Statement wordt dit expliciet aangegeven.

Waarom zou u uw persoonsgegevens aan AnyTyme verstrekken?

Door het verstrekken van uw persoonsgegevens, stelt u AnyTyme in staat u extra voordelen te bieden.
AnyTyme maakt het voor u eenvoudiger om:

  • uw aankoop te registreren;
  • persoonlijke boodschappen en speciale aanbiedingen te ontvangen die voor u geselecteerd zijn;
  • specifieke informatie aan te vragen;
  • tijd te besparen door uw voorkeuren op te slaan;
  • het internet te gebruiken om uw aankopen bij AnyTyme te doen.

Ook geeft het ons de mogelijkheid marktonderzoek uit te voeren met als doel ons assortiment, de service en de website verder te ontwikkelen en verbeteren.

Uw gegevens worden op verschillende manieren via internet verstrekt. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het registratieformulier in te vullen om een AnyTyme ondernemersaccount aan te maken, een bestelling te plaatsen, aan een prijsvraag mee te doen, aan een promotie deel te nemen en door zich voor een nieuwsbrief te registreren.U kunt uw persoonlijke gegevens ook aan ons verstrekken door contact op te nemen met AnyTyme door middel van e-mail, telefoon of brief.
Het is tevens mogelijk dat bij een overname van een ander bedrijf uw gegevens via een andere partij bij AnyTyme terecht komen. Wanneer u niet wilt dat wij gebruik maken van uw persoonsgegevens die u niet zelf aan ons doorgegeven hebt, kunt u ons dat laten weten door contact op te nemen met AnyTyme Nederland.

Wat gebeurt er met de verstrekte gegevens?

Hoe meer gegevens wij van u ontvangen, hoe beter en persoonlijker wij u van dienst kunnen zijn. U houdt natuurlijk altijd zelf controle over de keuze of u wel of niet gebruik wilt maken van deze services.
AnyTyme verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derden zodat zij uw persoonsgegevens voor hun eigen doeleinden kunnen gebruiken. AnyTyme verstrekt geen financiële gegevens aan andere partijen tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling te behandelen, onze factuur te verwerken en/of fraude te voorkomen of te bestrijden.
Wanneer u de AnyTyme-website verlaat moet u er rekening mee houden dat het mogelijk is dat het privacy statement op deze site afwijkt. Lees dit opnieuw aandachtig door.

Beveiligt AnyTyme uw persoonsgegevens?

AnyTyme hecht veel waarde aan het beveiligen van persoonsgegevens en AnyTyme is zich meer dan bewust dat deze verantwoordelijkheid heel serieus genomen moet worden. AnyTyme gebruikt verschillende veilige technieken om uw gegevens te beschermen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het versleutelen van financiële gegevens, wachtwoorden en door gebruik te maken van firewalls en veilige servers.

Wat zijn uw rechten?

Als u eenmaal uw herkenbare persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, kunt u te aller tijde deze gegevens aanpassen. Dit kunt u in uw Mijn AnyTyme profiel doen of via het contactformulier. Tevens kunt u zich wenden tot:

AnyTyme Nederland,
Afdeling Formulekantoor
Postbus 10378, 7301 GJ Apeldoorn.

Om gebruik te maken van de service van AnyTyme is registratie van uw gegevens noodzakelijk. Wilt u beslist niet geregistreerd worden, dan kunt u geen gebruik maken van de diensten van AnyTyme. U hebt natuurlijk wel altijd de mogelijkheid om u uit te schrijven voor de mailing van AnyTyme.

Wordt deze AnyTyme Privacy Statement gewijzigd?

AnyTyme is, in samenwerking met haar klanten, dagelijks bezig met het verbeteren van de service en diensten. Op deze manier tracht AnyTyme u een steeds interessanter pakket van diensten en services te bieden. Het kan hierdoor voorkomen dat het noodzakelijk blijkt dat onze informatie over gegevensbescherming moet worden aangepast.
Wij adviseren daarom regelmatig te controleren of er wijzigingen in deze pagina zijn aangebracht. Indien het wijzigingen betreft die gevolgen kunnen hebben voor uw persoonlijke AnyTyme-profiel dan informeren wij u hier natuurlijk persoonlijk over.