Aanbiedingen van de maand

Roasted chick'n burger
Roasted chick'n burger
Sesam bun met kipfilethaasjes,...
595
Roasted chicken saté Geniet Frietje
Roasted chicken saté Geniet Frietje
Een portie frites met een...
495
Smokey chicken Geniet Frietje
Smokey chicken Geniet Frietje
Een portie frites met een...
495
Zigeunerschnitzel special
Zigeunerschnitzel special
Frites met schnitzel,...
850
Stokbrood kipsaté
Stokbrood kipsaté
Stokbrood met sla, kipreepjes,...
595
Oma's sundae special
Oma's sundae special
Softijs met advocaat, Bastogne...
325

Twitter AnyTyme de Zaagmolen Keurmerk logo hygiene en kwaliteits inspectie Keurmerk verantwoord frituren
AnyTyme De Zaagmolen behaalt Runner-Up prijs 2014/2015

Maandag 10 november jl. is op de jaarlijkse AnyTyme-ondernemersdag bekend gemaakt welke ondernemers een prijs hebben gewonnen.

AnyTyme De Zaagmolen in Dokkum heeft de prijs van Runner-Up 2014/2015 gewonnen. Uiteraard zijn wij hier met z'n allen heel erg trots op!

AnyTyme de Zaagmolen

Bijna 1,5 jaar zijn Harm en Kornelia Postma uit Twijzelerheide bezig geweest met de voorbereidingen van hun cafetaria/lunchroom AnyTyme De Zaagmolen aan de Koophandel te Dokkum. Op de locatie van de voormalige zaagmolen ''Bouwlust'' (tegenover Albert Heijn) is het nieuwbouwgedeelte samengevoegd met de oude burgemeesterswoning van Dantumawoude. Het geheel is omgebouwd tot een sfeervolle moderne cafetaria/lunchroom. Er is plaats voor meer dan 60 personen. Het valt op dat alles heel licht en ruimtelijk is ingedeeld, vriendelijke tafels en stoelen, mooie verlichting, een stamtafel, de toonbank van hout en een ruime speelhoek voor de kinderen. Op het grote terras aan de Strobossertrekvaart zal het zomers heerlijk vertoeven zijn, met een prachtig uitzicht.

De menukaart biedt voor elk wat wils van patat en snacks, een lekker broodje of een heerlijk menu compleet met alles er op en er aan. Ook voor een heerlijk kopje koffie met gebak of voor de uitgebreide ijskaart zoals een softijs, sundae, milkshake of sorbet kunt u bij AnyTyme De Zaagmolen terecht. Het moet een cafetaria/lunchroom worden voor iedereen. “Je moet hier met je familie, jong en oud, lekker ontspannen kunnen zitten". Tijdens de maaltijd kan gratis gebruik worden gemaakt van het internet. Ook de 250 gratis parkeerplaatsen zorgen ervoor dat je rustig kunt eten zonder op de tijd te hoeven letten.

Harm, Kornelia, Janke en Margrietha hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten, om u te verassen met service, kwaliteit en de lekkerste producten!

Download menukaart Download menukaart
Koophandel 4b
9101 WZ Dokkum
Tel: 0519-724177