Aanbiedingen van de maand

Frites special kipsaté
Frites special kipsaté
Frites met kipreepjes,...
795
Tastybox Cheese-baconburger
Tastybox Cheese-baconburger
Cheese-baconburger met kleine...
695
Sundae Speculoos
Sundae Speculoos
Softijs met advocaat en...
395
Geniet Frietje smokey cocktail
Geniet Frietje smokey cocktail
Een portie frites met een...
595
Stokbrood kipfilet gezond
Stokbrood kipfilet gezond
Vers knapperig stokbrood met...
550
Kipcrunch burger
Kipcrunch burger
Sesam bun met sla, tomaat,...
595

Twitter AnyTyme de Zaagmolen Keurmerk logo hygiene en kwaliteits inspectie Keurmerk verantwoord frituren
AnyTyme De Zaagmolen

Bijna 1,5 jaar zijn Harm en Kornelia Postma uit Twijzelerheide bezig geweest met de voorbereidingen van hun cafetaria/lunchroom AnyTyme De Zaagmolen aan de Koophandel te Dokkum. Op de locatie van de voormalige zaagmolen ''Bouwlust'' (tegenover Albert Heijn) is het nieuwbouwgedeelte samengevoegd met de oude burgemeesterswoning van Dantumawoude. Het geheel is omgebouwd tot een sfeervolle moderne cafetaria/lunchroom. Er is plaats voor meer dan 60 personen. Het valt op dat alles heel licht en ruimtelijk is ingedeeld, vriendelijke tafels en stoelen, mooie verlichting, een stamtafel, de toonbank van hout en een ruime speelhoek voor de kinderen. Op het grote terras aan de Strobossertrekvaart zal het zomers heerlijk vertoeven zijn, met een prachtig uitzicht.

De menukaart biedt voor elk wat wils van patat en snacks, een lekker broodje of een heerlijk menu compleet met alles er op en er aan. Ook voor een heerlijk kopje koffie met gebak of voor de uitgebreide ijskaart zoals een softijs, sundae, milkshake of sorbet kunt u bij AnyTyme De Zaagmolen terecht. Het moet een cafetaria/lunchroom worden voor iedereen. “Je moet hier met je familie, jong en oud, lekker ontspannen kunnen zitten". Tijdens de maaltijd kan gratis gebruik worden gemaakt van het internet. Ook de 250 gratis parkeerplaatsen zorgen ervoor dat je rustig kunt eten zonder op de tijd te hoeven letten.

Harm, Kornelia, Janke en Margrietha hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten, om u te verassen met service, kwaliteit en de lekkerste producten!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 16.00 - 20.00 uur
Woensdag & donderdag 11.30 - 14.00 uur en 17.00 - 20.00 uur
Vrijdag 11.30 - 21.00 uur
Zaterdag 11.30 - 20.00 uur
Zondag 16.00 - 20.00 uur

Download menukaart Download menukaart

 

 


 

Download spaarkaart

Koophandel 4b
9101 WZ Dokkum
Tel: 0519-724177