Aanbiedingen van de maand

Frites special hete kip
Frites special hete kip
Frites met pittige kipreepjes
950
Tzatziki kipburger
Tzatziki kipburger
Sesam bun met sla, tomaat,...
495
Loaded Chicken
Loaded Chicken
Een portie frites met een...
695
Sundae special kersen KitKat
Sundae special kersen KitKat
Heerlijk softijs met kersen,...
395
Snackbox mini vlammetjes
Snackbox mini vlammetjes
Box met mini vlammetjes
495
Stokbrood gezond
Stokbrood gezond
Stokbrood met sla, tomaat,...
550

Twitter AnyTyme De Keizer Keurmerk Hygiene en kwaliteits inspectie Keurmerk verantwoord frituren
AnyTyme De Keizer behaalt 1e plaats AnyTyme van het jaar 2016/2017

Maandag 14 november jl. is tijdens de jaarlijkse AnyTyme-ondernemersdag bekend gemaakt welke ondernemer de titel "AnyTyme van het jaar 2016/2017" ontvangt.

Wij mogen wederom feest vieren: AnyTyme De Keizer heeft de 1e prijs gewonnen! Vorig jaar behaalden wij de 2e plaats en in 2014 een gedeelde 3e plaats.

Wij zijn hier met z'n allen ontzettend trots op!

Foto winnaar AnyTyme De Keizer
AnyTyme De Keizer

Mill is een klein Brabants dorp in een bosrijke omgeving met diverse fiets- en wandelroutes aan de rand van een stiltegebied. Brabant op z’n groenst, met alles nog op zijn plek. In de Kerkstraat staat zelfs nog de kerk én… het opmerkelijke horecabedrijf van de familie Van Thiel. Een café met zalen en een snackbar AnyTyme De Keizer. De combinatie loopt als een trein. Maar wat even werkzaam is voor het succes en de goede naam in de wijde regio, dat zijn de ondernemers zélf die het bedrijf in 26 jaar tijd gemaakt hebben tot wat het nu is. Ze hebben een groot aantal verschillende bedrijfsactiviteiten opgezet, omdat ze zo verschrikkelijk veel plezier in hun werk hebben. “In ons vak moet je werken met hart en ziel!”, zeggen Broer en Ineke van Thiel.

Online eten bestellen

Klik hier om online eten te bestellen bij AnyTyme de Keizer Mill.

Openingstijden

Zomertijd:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 11.30 - 21.00 uur

Vakantietijd juli & augustus:
Alle dagen geopend 11.30 - 22.00 uur

Wintertijd:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 11.30 - 21.00 uur

Geschiedenis

Al drie generaties Keijzers dragen bij aan de reputatie van het bedrijf. De grootvader van Ineke had op deze locatie een zaal voor 150 man. Mét bioscoop, de eerste en enige in het dorp. De zaal deed ook dienst bij rouw en trouw, bij carnaval en kermis. Grootvader verhuurde daarnaast danstenten en runde een winkel Keijzers Bazar. In 1976 komen Ineke’s ouders in de zaak en beginnen het café. Om de 400 regelmatige bingogasten hun hartige hap te bezorgen, richt Keijzers junior een snackbar in. Ineke werkt al mee in het bedrijf als ze kennis krijgt aan Broer. Hij moet maar meewerken, vinden Ineke’s ouders. Broer heeft daar geen probleem mee, want hij is als jonge gast al ruimschoots vertrouwd met het horecavak. Door de opkomst van de video verdwijnt de biosfunctie van de zaal en dient de noodzaak zich aan voor een nieuwe aankleding en een nieuwe toilet-unit. De verbouwing die Broer en Ineke uitvoeren resulteert direct in een betere bezetting. In december 1985 nemen ze de zaak over en verbeteren elk jaar wel iets aan het gehele bedrijf. “De zaal is nog steeds een leuke toevoeging voor ons bedrijf”, legt Broer uit. “Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat er activiteiten zijn. Linedance, tafeltennis, handboogschieten, biljarten, kaarten, EHBO, vergaderingen. Veel partijen en recepties in het weekend”. Verder zijn er diverse keren per jaar grote evenementen, zoals een Fiftiesday, harleydag, een balpen-ruilbeurs, de accordeondag, de lenterie, en de vakantiejaarmarkt, biljarttoernooi voor ouderen, de maandelijkse verzamelbeurs en vogelbeurs. En niet te vergeten de maandelijkse bluesavonden in de wintermaanden, waar ze van heinde en verre op af komen.

De laatste verandering AnTyme is snacktime gebeurde in mei 2011. Het was tijd voor een verandering in spijs. Want verandering van spijs doet eten. De snackbar onderging een metamorfose van twee dagen en er kwam een vernieuwde zaak te voorschijn. De altijd enthousiaste horecaondernemers blijven vernieuwen. Niet alleen het uiterlijk veranderde maar ook werken zij nu met een totaal nieuwe menukaart. De vernieuwde look nodigt uit tot een heerlijke snack in het centrum van Mill. Any Tyme is niet zomaar alleen een snack. Het smaakt zoals het er uit ziet, heerlijk, degelijk en veel voor een goede prijs. En ben je eenmaal geweest, de volgende keren zal de kwaliteit hetzelfde zijn. Heerlijke, ouderwetse menu’s, zoals een schnitzel met een heerlijke saus. Of één van de vele soorten broodjes en hamburgers, zoals broodje bacon/ei, broodje boerenburger etc. Heerlijke Hollandse kost staat er op het menu. Ook de gewone snacks en kinderboxen zijn nog steeds bij AnyTyme te vinden.

Download menukaart Download menukaart

Onine eten bestellen

 

 

 


 


Kerkstraat 35 - 37
5451 BM Mill
Tel: 0485 – 452 417
info@caferoyalmill.nl
www.caferoyalmill.nl