Twitter AnyTyme Ommen Facebook AnyTyme Ommen Keurmerk verantwoord frituren

 

 

 

AnyTyme Ommen is sinds mei 2006 geopend en is gevestigd tussen twee woonwijken, de Strangen en Alteveer aan de Slagenweg in Ommen. Eigenaren William en Jolanda Roke zijn beide vanuit een ander vak gestart in de horeca en het runnen van AnyTyme Ommen doen wij met veel plezier. Samen met ons team streven wij er naar om het gastvrijheidsgevoel in onze zaak op hoog niveau te houden en zien het als een prettige uitdaging om vernieuwend bezig te zijn. In 2014 hebben wij de zaak verbouwd en uitgebreid met een zitgedeelte en speeltoestel voor kinderen. Vanaf eind 2016 gaan wij bezorgen in een directe straal rondom onze zaak.

Er wordt verantwoord gefrituurd en er worden uitsluitend producten verkocht van hoge kwaliteit. Naast een breed aanbod in frites en snacks worden er ook verse producten zoals, huisgemaakte maaltijdsalades en broodjes verkocht. Ook worden er het jaarrond heerlijke softijsjes en sorbets verkocht. Voor een milkshake of een verfrissend drankje kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Omdat we in het bedrijf altijd proberen om ons te onderscheiden is het team voortdurend bezig. Zo zijn we te vinden via verschillende social media zoals Twitter, Instagram en Facebook.

Openingstijden

Juli t/m september
Maandag t/m zondag 11.00 tot 20.00 uur

Oktober t/m juni
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 12.00 – 20.00 uur

Online eten bestellen

Klik hier om online te bestellen bij AnyTyme Ommen. Wij bezorgen graag uw eten op woensdag t/m zondag van 16.00 -19.30 uur. Eventueel op afspraak.
In de google en app store kunt u ook onze app’s vinden onder de naam: AnyTyme Ommen.

Download menukaart Download menukaart
Online eten bestellen Online eten bestellen

 

Slagenweg 3a
7731 TJ Ommen
Tel: 0529-463910
info@snackerij.nl