AnyTyme hamburgers, burgers met een rijke historie

Bij AnyTyme zijn de hamburgers al jaren een populair product. De variaties zijn de laatste jaren dan ook behoorlijk uitgebreid en de trend zet zich alleen maar door. Bij het samenstellen van ons broodje hamburger wordt steeds meer gekeken naar de ingrediënten. Zo worden er steeds meer versproducten gebruikt en houden we de kwaliteit continu in de gaten. Naast onze standaard burgers hebben AnyTyme-ondernemers vaak ook een eigen burger samengesteld en dit kan per regio of plaats verschillen.

Informeer ook bij jouw AnyTyme cafetaria naar 'de burger van ‘t huis'.

Wist je dat...

De burger al vanaf de dertiende eeuw bestaat. De hamburger heeft dan ook een rijke historie. Troepen van Genghis Khan namen rauw rundvlees mee onder hun zadel waar het mals werd gewreven. Via de kleinzoon van Genghis Khan werd het mals gewreven rauwe rundvlees geïntroduceerd in Rusland. Waar de Russen op hun beurt het recept verrijkten door de ingrediënten ei en ui toe te voegen.

De hamburger zoals wij die serveren in onze AnyTyme lunchrooms en cafetaria’s, is voor het eerst gesignaleerd in Hamburg. De Hamburgers waren de eersten die het vlees gingen bakken en serveerden het gebakken rundvlees op een broodje. Vanuit hier is het recept, dat tot op de dag van vandaag erg populair is, overgewaaid naar Amerika en de rest van Europa.