Aanbiedingen van de maand

Gratis* Amstel Radler can cooler
Gratis* Amstel Radler can cooler
*bij aankoop van twee...
Buitengooier special
Buitengooier special
Schnitzel met twee gebakken...
850
Stokbrood gezond
Stokbrood gezond
Stokbrood met sla, tomaat,...
425
Stokbrood carpaccio
Stokbrood carpaccio
Stokbrood met rucola,...
595
Sundae brownie
Sundae brownie
Softijs met chocoladesaus,...
Cheese-baconburger combi deal
Cheese-baconburger combi deal
Hamburger met sla, tomaat,...

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Vul dan hieronder je gegevens in.

Registratiestap
Anytime and anywhere fastservice ondersteuning

Anytime and anywhere fastservice ondersteuning vanuit een kwaliteitsformule

Dankzij AnyTyme kan elke fastfood onderneming er onderscheidend, origineel en spraakmakend uitzien. Bovendien staan onze formulemanager, projectmanager en de medewerkers van het formulekantoor de ondernemer bij met raad en daad.

Voor de ondernemers fee van enkele tientjes per week biedt AnyTyme zelfstandige ondernemers de kans een grote sprong voorwaarts te maken. Op het gebied van marketing, assortiment, prijsstelling en het totale concept.

"We willen de ondernemer en zijn zaak krachtiger maken. Nieuwkomers kunnen daarnaast ook nog eens een beroep doen op de opstartcoördinator."

Marketing en advies

Naast onze standaardfolder, die de ondernemers zelf samenstellen, bieden we ook marketing op maat. Elke menukaart is qua assortiment weer anders en we maken onder andere posters, folders en signing die passen bij de zaak en de franchisenemer. Zo passen we zelfs het menu aan de wensen van de ondernemer aan en zorgen we ervoor dat onze fotograaf afbeeldingen van de zaak maakt voor het vermarkten van de AnyTyme franchise.

Wat kun je van AnyTyme in 2014 verwachten?

Een vooruitstrevende service waarvan de AnyTyme franchisenemer in 2014 profiteert is de installatie van gratis draadloos internet in zijn zaak. Hierdoor kan de ondernemer dit op zijn beurt weer als extra service aan de gasten aanbieden. Een bezoeker die inlogt, krijgt eerst de actuele assortimentsfolder van AnyTyme te zien, voordat hij verder kan browsen.

Daarnaast wordt er ook geëxperimenteerd met bezorging: negen indrukwekkend vormgegeven AnyTyme auto’s gaan binnenkort de weg op.

Fastservice en Social Media

Een ontwikkeling die we niet mogen vergeten, is Social Media. Hiermee kan de ondernemer de gast directer bereiken. Denk hierbij aan Facebook en Twitter. Om dit te ondersteunen krijg ieder AnyTyme cafetaria of lunchroom dus ook een Wifi-netwerk, zodat hun gasten hier gebruik van kunnen maken.

Kijken we naar het promoten van het assortiment, dan is de Frites Box een onderscheidende ontwikkeling. Standaard porties frites in fraaie dozen van karton, die de fantasieloze gezinszakken vervangen. Een goede opvolger van de slim doordachte AnyTyme busjes met friteskruiden onder eigen merk, die enkele jaren geleden zijn geïntroduceerd.