Aanbiedingen van de maand

Gratis* Amstel Radler can cooler
Gratis* Amstel Radler can cooler
*bij aankoop van twee...
Buitengooier special
Buitengooier special
Schnitzel met twee gebakken...
850
Stokbrood gezond
Stokbrood gezond
Stokbrood met sla, tomaat,...
425
Stokbrood carpaccio
Stokbrood carpaccio
Stokbrood met rucola,...
595
Sundae brownie
Sundae brownie
Softijs met chocoladesaus,...
Cheese-baconburger combi deal
Cheese-baconburger combi deal
Hamburger met sla, tomaat,...

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Vul dan hieronder je gegevens in.

Registratiestap
Franchise formulekantoor AnyTyme

Franchise formulekantoor AnyTyme - professionals met jaren ervaring

AnyTyme brengt jaarlijks twaalf folders uit die worden samengesteld door de menucommissie. Deze menucommissie bestaat uit ervaren AnyTyme ondernemers die vanuit de praktijk met zeer goede en verrassende ideeën komen. Een marketingtool gemaakt door ondernemers voor ondernemers, aangesterkt met de expertise van het formulekantoor.

AnyTyme cafetaria of lunchroom starten

Bij het opstarten van nieuwe AnyTyme locaties maken wij steeds gebruik van vaste samenwerkingsverbanden met partners. Zo werken wij al jaren samen met dezelfde interieurbouwer, hetzelfde reclamebureau, één vast montagebedrijf en wordt ons drukwerk al jarenlang door dezelfde organisatie verspreid. Onze formulemanager, projectleider en opstartcoördinator werken al jaren nauw samen en staan hierdoor garant voor een perfect eindresultaat.

Voor het opstarten van een AnyTyme vestiging maken we gebruik van een opstartcoördinator. De opstartcoördinator zorgt ervoor dat nieuwe AnyTyme ondernemers alles weten omtrent de samenstelling van menu’s tot en met de aankleding van de verkoopvloer. Ook geeft hij advies over nieuwe producten. De opstartcoördinator werkt twee dagen mee, tijdens de omzetting van de zaak naar een AnyTyme franchise.

Routing verbeteren waar het kan

Een bestaand bedrijf dat zich bij AnyTyme aansluit, kan rekenen op een grondige check.

"Het eerste wat we doen, is de routing onder de loep nemen."

Immers, bij veel cafetaria’s, snackbars en frituren groeit het concept organisch. In de loop van de jaren komen er nieuwe producten bij en nieuwe apparatuur. Het is een geleidelijk proces. Bijna ongemerkt sluipen hierdoor oneffenheden in de organisatie achter de toonbank. De routing is niet meer optimaal, het assortiment niet altijd meer actueel en dit kan allemaal belemmerend werken in de dagelijkse praktijk.

"Slapers, producten die niet lopen, halen we er meteen uit. Ze voegen niets toe en omdat ze niet goed verkopen, loop je ook nog eens het risico dat de kwaliteit van het product vermindert."

Formulekantoor kijkt naar wensen lokale markt

Het AnyTyme formulekantoor verzorgt ook reclamemateriaal op maat voor elke ondernemer. Al het promotiedrukwerk wordt volledig aangepast aan de wensen van de individuele ondernemer en zijn zaak.

"Hierdoor kunnen we optimaal rekening houden met lokale en regionale specialiteiten. In Zeeland hoef je niet aan te komen met eierballen en in Drenthe wordt frites met zuurvlees niet verkocht."

Het formulekantoor laat zich bij de keuzes van zijn acties niet leiden door fabrikanten die bepaalde producten onder de aandacht willen brengen.

"We kiezen alleen voor producten die zich hebben bewezen. Ondernemers moeten helemaal achter hun assortiment staan. Je hebt er niks aan als ondernemers blijven zitten met niet-verkochte voorraad."

Voorheen gaf de AnyTyme formule tien folders per jaar uit. Dat aantal is opgevoerd, zodat alle AnyTyme ondernemers uiteindelijk elke maand een folder met nieuwe acties kunnen verspreiden.