Aanbiedingen van de maand

Gratis* Amstel Radler can cooler
Gratis* Amstel Radler can cooler
*bij aankoop van twee...
Buitengooier special
Buitengooier special
Schnitzel met twee gebakken...
850
Stokbrood gezond
Stokbrood gezond
Stokbrood met sla, tomaat,...
425
Stokbrood carpaccio
Stokbrood carpaccio
Stokbrood met rucola,...
595
Sundae brownie
Sundae brownie
Softijs met chocoladesaus,...
Cheese-baconburger combi deal
Cheese-baconburger combi deal
Hamburger met sla, tomaat,...

Gepubliceerd: 3 februari 2012 Nieuwe website AnyTyme.nl

Trots op de nieuwe website AnyTyme.nl

Op 1 februari 2012 hebben we de volledig vernieuwde AnyTyme website gelanceerd. Eén moderne website gericht op zowel huidige als potentiële AnyTyme-franchisenemers en hun gasten. Een nieuwe look, verbeterde functionaliteiten en actuele informatie over de fastserviceformule van Nederland.

Origineel, onderscheidend en spraakmakend.

De fastserviceformule AnyTyme groeit. Meer en meer ondernemers met een cafetaria, fastfoodrestaurant of lunchroom ontdekken de collectieve kracht van de AnyTyme-formule. Deze sterke groei in het afgelopen jaar is mede te danken aan de verdere professionalisering van het merk, waarbij de onderscheidende eigenschappen als flexibiliteit en behoud van zelfstandigheid gewaarborgd zijn gebleven.
Dit gaat nu ook op voor de website. Vernieuwing in de vorm van een frisse vormgeving, nieuwe functionaliteiten en actuele en meer achtergrondinformatie over de fastserviceformule AnyTyme.

Dvd en folder

De AnyTyme-dvd is als YouTube-filmpje te bekijken op meerdere pagina’s en er kan online gebladerd worden in de AnyTyme-maandfolder. Misschien nog wel overzichtelijker zijn de maandaanbiedingen en het overige assortiment uit de folder, die staan weergegeven onder ‘Acties’ en ‘Assortiment’ in de hoofdnavigatie. Ontvang je de AnyTyme-folder en de laatste nieuwtjes liever in je mailbox, meldt je dan aan via de ‘blijf op de hoogte’ inzet op de website en je ontvangt in vervolg de AnyTyme-nieuwsbrief per e-mail.

Nieuws

Het formulekantoor gaat de site gebruiken om regelmatiger nieuws over de formule en franchise AnyTyme te communiceren. Maar natuurlijk ook de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de fastservicebranche worden op de voet gevolgd en gepost via de nieuwsberichten. Wil je niets missen, volg AnyTyme dan ook op www.twitter.com/AnyTymenl of abonneer je op de RSS-feed.

Elke zaak een eigen pagina

Iedere AnyTyme-franchisenemer heeft een eigen pagina op de website om zichzelf te kunnen profileren. Deze vind je terug op de vestigingspagina onder de hoofdcategorie cafetaria’s. Op deze pagina’s vind je per vestiging de bedrijfsgegevens, openingstijden en een persoonlijke tekst van de ondernemer. Ook staat hier informatie over de Social Media kanalen, de vestigingsspecifieke menu’s en promotiemiddelen.

Vestigingszoekfunctie

Zoek je een AnyTyme-cafetaria of -lunchroom bij je in de buurt? De vestigingszoeker biedt uitkomst. Via postcode, straatnaam of plaatsnaam vind je de dichtstbijzijnde vestigingen, inclusief routebeschrijvingen en aanvullende informatie. De zoekfunctie voor cafetaria’s en lunchrooms is te vinden onder de hoofdnavigatie ‘Cafetaria’ en via het zoekveld links onderin de site.

Platform voor ondernemers

De login functionaliteit komt binnenkort beschikbaar voor onze AnyTyme-ondernemers. Op deze manier wordt informatie over de formule toegankelijker gemaakt voor onze ondernemers met als doel de service verder te verbeteren en de merkketen sterk te houden.

Kids only

Kinderen zijn bij AnyTyme de belangrijkste gasten. Ook op AnyTyme.nl hebben zij een eigen afdeling. Op de 'Kids only' pagina’s vind je spelletjes, kleurplaten en een vakantiefoto wedstrijd.

Meer informatie over AnyTyme en de franchise mogelijkheden

Inhoudelijk bevat de website veel meer achtergrondinformatie over de formule en de franchisemogelijkheden. Op AnyTyme.nl staat nu beter beschreven wat je kunt verwachten bij de AnyTyme in de buurt, hoe je jezelf als franchisenemer kunt aansluiten bij AnyTyme en kun je lezen over de missie, visie en geschiedenis van AnyTyme. Heb je toch nog een vraag of opmerking, laat het ons het weten via het contactformulier.