Aanbiedingen van de maand

Gratis* Amstel Radler can cooler
Gratis* Amstel Radler can cooler
*bij aankoop van twee...
Buitengooier special
Buitengooier special
Schnitzel met twee gebakken...
850
Stokbrood gezond
Stokbrood gezond
Stokbrood met sla, tomaat,...
425
Stokbrood carpaccio
Stokbrood carpaccio
Stokbrood met rucola,...
595
Sundae brownie
Sundae brownie
Softijs met chocoladesaus,...
Cheese-baconburger combi deal
Cheese-baconburger combi deal
Hamburger met sla, tomaat,...

Gepubliceerd: 17 mei 2016

Komt u ook?

Op zaterdag 21 mei bent u vanaf 10.30 uur van harte welkom bij AnyTyme Ommen aan de Slagenweg 3a te Ommen. Het Fun en Food Festival duurt tot 19.00 uur en zit boordevol leuke activiteiten.

Magic John zal u de hele dag door entertainen met zijn meest indrukwekkende trucs op topniveau. Naast de vele andere activiteiten kunnen de kinderen ook geschminkt worden en hebben we leuke verrassingen in onze grabbelton.

Als klap op de vuurpijl is ook Maya de Bij van de partij! Tussen 13.00 en 17.00 uur loopt en danst Maya rond in onze speeltuin. Natuurlijk maakt Maya even tijd voor je vrij om op de foto te gaan.

In de grote speeltuin van AnyTyme staan ook tal van kraampjes opgesteld. Hier kun je voor een muntje heerlijke frites, kroketten, hamburgers of ijsjes kopen. De muntjes zijn vanaf 1 mei uitgegeven aan gasten van AnyTyme Ommen en zijn alleen tijdens het Fun en Food festival te gebruiken. U kunt deze muntjes ook nog tijdens het festival kopen voor € 1,00.

Bent u een pizzaliefhebber? Met behulp van een mobiele pizzaoven, die beschikbaar is gesteld door De Wolfskuil Groepsverblijven, maakt u uw eigen pizza creatie, het kan niet gek genoeg! Eén van onze medewerkers gaat de roemruchte Mont Ventoux viermaal beklimmen voor stichting Klimmen tegen MS. We willen hem daarbij steunen en daarom gaat de volledige opbrengst van de pizza’s naar stichting Klimmen tegen MS.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DRIE Ommen. DJ DanielV draait tussen 12.00 en 17.00 uur met een Pioneer DJ-set van Dutch DJ Rentals.

Wij, William & Jolanda Roke & medewerkers, verwelkomen u graag!