Aanbiedingen van de maand

2e prijs The AnyTyme Burger Battle 2017
2e prijs The AnyTyme Burger Battle 2017
"A journey to Beijng" burger
695
Sundae zomerkoning
Sundae zomerkoning
Softijs met aardbeiensaus,...
Houthakkersschnitzel special
Houthakkersschnitzel special
Schnitzel met bacon, gebakken...
850
Sundae Crunchy cookie
Sundae Crunchy cookie
Softijs met melk-hazelnoot...
Stokbrood kipsaté
Stokbrood kipsaté
Stokbrood met sla, kip en...
595

Gepubliceerd: 17 mei 2016

Komt u ook?

Op zaterdag 21 mei bent u vanaf 10.30 uur van harte welkom bij AnyTyme Ommen aan de Slagenweg 3a te Ommen. Het Fun en Food Festival duurt tot 19.00 uur en zit boordevol leuke activiteiten.

Magic John zal u de hele dag door entertainen met zijn meest indrukwekkende trucs op topniveau. Naast de vele andere activiteiten kunnen de kinderen ook geschminkt worden en hebben we leuke verrassingen in onze grabbelton.

Als klap op de vuurpijl is ook Maya de Bij van de partij! Tussen 13.00 en 17.00 uur loopt en danst Maya rond in onze speeltuin. Natuurlijk maakt Maya even tijd voor je vrij om op de foto te gaan.

In de grote speeltuin van AnyTyme staan ook tal van kraampjes opgesteld. Hier kun je voor een muntje heerlijke frites, kroketten, hamburgers of ijsjes kopen. De muntjes zijn vanaf 1 mei uitgegeven aan gasten van AnyTyme Ommen en zijn alleen tijdens het Fun en Food festival te gebruiken. U kunt deze muntjes ook nog tijdens het festival kopen voor € 1,00.

Bent u een pizzaliefhebber? Met behulp van een mobiele pizzaoven, die beschikbaar is gesteld door De Wolfskuil Groepsverblijven, maakt u uw eigen pizza creatie, het kan niet gek genoeg! Eén van onze medewerkers gaat de roemruchte Mont Ventoux viermaal beklimmen voor stichting Klimmen tegen MS. We willen hem daarbij steunen en daarom gaat de volledige opbrengst van de pizza’s naar stichting Klimmen tegen MS.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DRIE Ommen. DJ DanielV draait tussen 12.00 en 17.00 uur met een Pioneer DJ-set van Dutch DJ Rentals.

Wij, William & Jolanda Roke & medewerkers, verwelkomen u graag!