Aanbiedingen van de maand

Roasted chick'n burger
Roasted chick'n burger
Sesam bun met kipfilethaasjes,...
595
Oma's sundae special
Oma's sundae special
Softijs met bastogne, advocaat...
325
Peperkip special
Peperkip special
Frites met kipreepjes,...
795
Stokbrood pepervlees
Stokbrood pepervlees
Stokbrood met fricandeau,...
695
Boerenmeid
Boerenmeid
Spies met een boerenbrok,...
425
Satékroket
Satékroket
per stuk
150

Twitter AnyTyme Central Park Keurmerk Hygiëne en kwaliteits inspectie Keurmerk verantwoord frituren

AnyTyme Central Park

Op het grote, moderne winkelpark De Centrale te Leeuwarden is sinds september 2011 een prachtige nieuwe vestiging van AnyTyme geopend door eigenaar Bram Holwerda.
Het is een zeer smaakvol ingericht bedrijf dat een kruising lijkt tussen een Nederlandse cafetaria en een Amerikaanse diner. Er zijn ruim 90 zitplaatsen, waaronder een gezellig ingerichte kidscorner. Buiten is er een fraai terras met 30 zitplaatsen.

De naam Central Park is een verwijzing naar het park “Central Park” in New York. Op de wanden zijn grote wanddecoraties aangebracht van afbeeldingen uit Central Park. Central Park werkt met een buzzer (oproepsysteem) voor zijn gasten. Bij de balie krijgt de gast een buzzer mee en als het eten, vers bereid in de keuken, klaar is buzzeren de medewerkers de gast op. Hierdoor gaat de buzzer trillen en licht geven, zodat de gast weet dat hij zijn bestelling kan ophalen bij het buffet. Het brede assortiment met uitsluitend kwaliteitsproducten en het fijne Central Park team zorgen voor de juiste combinatie om het de gast naar de zin te maken. Het is prettig om tijdens het winkelen even bij AnyTyme Central Park op adem te komen. En voor een zakenlunch is het ook het juiste adres! Afhalen als je in de buurt bent kan natuurlijk ook. Er worden heerlijke gerechten, snacks, belegde broodjes, burgermenu’s en plates bereid. AnyTyme wil orgineel, onderscheidend en spraakmakend zijn; AnyTyme Central Park Leeuwarden is hier een prima voorbeeld van.

Openingstijden

Maandag t/m woensdag 10.00 - 20.30 uur
Donderdag en vrijdag 10.00 - 21.30 uur
Zaterdag 10.00 - 20.30 uur
Zondag 11.00 - 19.00 uur

Download menukaart Download menukaart
Free AnyTyme Wi-Fi Free AnyTyme Wi-Fi 


 


 


De Centrale 21
8924 CZ Leeuwarden
Tel: 058-2120012

www.centralparkleeuwarden.nl