AnyTyme franchiseformule - maatwerk en behoud van zelfstandigheid

AnyTyme zoekt ondernemers

  • die zelfstandig zijn en een verwachte omzet van € 150.000 per jaar hebben;
  • die in het bezit zijn van een financieel gezonde onderneming;
  • die bereid zijn mee te werken aan hygiënekeuringen en trainingen;
  • die een locatie, pand en inrichting bezitten geschikt voor de AnyTyme formule of hierin willen investeren;
  • die zich willen conformeren aan de AnyTyme franchiseformule;
  • die bereid zijn tenminste 80% van het assortiment in te kopen bij HANOS Internationale Horeca Groothandel.

Franchiseformule - maatwerk en zelfstandigheid

Je krijgt ondersteuning van oud-ondernemers die alles in de praktijk hebben meegemaakt. Achter de schermen werken marketing- en communicatiespecialisten en vormgevers voor de franchiseformule en jouw cafetaria of lunchroom in het bijzonder.
AnyTyme is daarmee professioneel en praktijkgericht opgezet. Je kunt op ieder moment van de dag contact opnemen met de formulemanager met een adviesvraag of het uitzetten van een opdracht.

Van maaltijdconcepten tot budgettering en van personeelsbeleid tot productiviteit, het AnyTyme formulekantoor reikt je handvatten aan en geeft graag advies op maat. Mocht onze formulemanager een bepaald probleem niet kunnen oplossen, dan zorgt hij voor de juiste specialist.

Uiteindelijk bepaal je zelf van welke diensten je wel of niet gebruik maakt en zijn de definitieve beslissingen altijd aan jezelf. Want bij onze franchiseformule blijft een ondernemer ook een ondernemer. Jouw instinct en jouw gevoel is leidend in hoe je als franchisenemer onderneemt met jouw cafetaria of lunchroom.

Expertise bij bouw of verbouw

Een groot voordeel waar iedere aangesloten franchisenemer van profiteert is de expertise die AnyTyme biedt bij de bouw of verbouw van een fastservice restaurant, cafetaria of lunchroom. Niemand hoeft immers het wiel opnieuw uit te vinden. Alle kennis die de specialisten van AnyTyme hebben op het gebied van routing, huisstijl, uitstraling en investeringskosten staat ter beschikking van de franchisenemers.

Bedrijfsbegeleiding, inspraak en steun

Bij onze franchiseformule staat bedrijfsbegeleiding voor de adviezen die helpen een onderneming goed te laten draaien. Inspraak en steun vanuit de praktijk mag hierbij als bijzondere toegevoegde waarde niet ontbreken. Als franchisenemer sta je er bij AnyTyme nooit alleen voor. Samen met andere ondernemers werk je binnen één en dezelfde formule. Hierdoor kun je eenvoudig profiteren van ervaringen van collega's en kun je met alle aangesloten AnyTyme franchisenemers gezamenlijk meedenken en meepraten over de uit te zetten beleidsrichtlijnen.

Bij AnyTyme blijf je ondanks het contract vooral zelfstandig ondernemer in de fastservice branche, want dit is waar je voor hebt gekozen en dat is jouw drijfveer.